Zand afvoeren

Na het aanleggen of renoveren van je tuin blijf je vaak achter met allerlei restmaterialen, waaronder bijvoorbeeld zand. Afvoeren met een container is dan een snelle en schone oplossing!

Een container voor zandafvoer

Vrijwel elke hovenier laat het zand afvoeren met een container. Het voordeel daarvan is, dat je in één keer van het zand af bent. Ook als je zelf je tuin onder handen neemt wil je natuurlijk zo snel mogelijk van je net aangelegde tuin genieten en het overtollige zand snel en vakkundig laten afvoeren. Huur daarom bij ons de juiste container!

Een container voor elke klus

Niet alleen met het aanleggen of renoveren van de tuin komt zand vrij. Bij het bouwen een pergola, een extra terras of een carport blijft er vaak zand of ander bouwmateriaal over. Met onze containers voor de deur blijft het tijdens het hele bouw- of renovatieproces netjes en overzichtelijk. En dat is wel zo prettig!

Verschillende containers

Wij hebben voor grond, tuinaarde en potgrond maar ook groter materiaal zoals tuinafval of sloopafval de passende container voor je.

Natuurlijk wil je niet langer dan noodzakelijk de container voor de deur hebben. Als de renovatie klaar is, of de container vol, wil je deze zo snel mogelijk laten afvoeren. En daar kan je van op aan.

Voor elk project de juiste container

Onze containers zijn altijd dé schone oplossing voor elk bouwproject, verbouwing of renovatie in en rond het huis. Weet je niet precies welke container je nodig hebt? Of wil je meer informatie over het plaatsen, vervangen of verwijderen van een container? We zijn zes dagen per week zowel telefonisch als per mail te bereiken en staan je graag te woord met advies!