puinafval

Puincontainer huren

Toegestaan

Metselwerk puin, bestratingspuin, betonpuin met of zonder wapening, uitgehard beton en metselspecie, vloer- en wandtegels, kalkzandsteeg < 10% de maximale afmeting van de stukken puin is 60 x 60 cm¹.

Niet toegestaan

Gevaarlijk afval, bouw- en sloopafval, bedrijfsafval, kalkzandsteen, gasbeton, gips, asfalt, grond/zand, schoorsteenpuin, dakgrind, asbest of asbestgelijkend materiaal, puin- en betonafval van verdachte locaties zoals tankstations, autosloperijen en saneringslocaties.

Sta je voor een grote klus zoals het slopen van je schuur of het renoveren van je huis? Dan is een puincontainer huren een slimme oplossing! Met een container voor de deur bespaar je veel tijd.

Een puincontainer huren tijdens je verbouwing

Een verbouwing of sloop geeft zonder uitzondering altijd veel stof, puin en sloopafval. Een puincontainer huren scheelt dan een hoop tijd. Je kan natuurlijk zelf met een aanhangwagen naar de stortplaats heen- en weer rijden maar dat kost veel tijd en ook je rug is daar niet echt blij mee. Een puincontainer huren tijdens je verbouwing is daarom een slimme en schone oplossing.

Hoe lang kan ik een puincontainer huren?

Bij ons kan je terecht voor een deskundig advies voor de juiste puincontainer. Huren voor een dag, een week of voor een nog langere periode is geen probleem. En blijkt de container sneller vol dan verwacht? We halen zonder problemen de volle puincontainer op en vervangen deze voor een nieuwe.

Welke container heb ik nodig?

Weet je niet precies of een puincontainer voor jouw klus geschikt is? Met onze ervaring kunnen wij je precies vertellen welke container je nodig hebt. We stemmen met jou af wanneer de container geplaatst wordt en wanneer we hem weer ophalen. Naast puincontainers leveren wij containers voor grofvuil, grond en bijvoorbeeld klein bouw. Meer informatie? Neem contact op zodat je snel weet welke container je nodig hebt!