grofvuil

Grofvuilcontainer huren

Toegestaan

Metselwerkpuin, betonpuin, gips, gasbeton, kunststoffen, ferro en non-ferro metalen, hout, restanten bouwmaterialen isolatiemateriaal, huisraad, matrassen tegen meerprijs (€ 40,00 per stuk), huisvuil, banden/rubber tegen meerprijs, het percentage herbruikbare materialen is minder dan 80 %.

Niet toegestaan

Gevaarlijk (chemisch) afval, asbest of asbestgelijkend materiaal (Eterniet), teerhoudend asfalt, schoorsteenpuin/roetresten, dakleer en dakgrind, organisch afval zoals groente- fruit- en tuinafval, grond en of zand, wit- en bruingoed zoals koelkasten en andere elektrische apparaten.

Een grofvuil container huren voor een verbouwing of bij het opruimen van de zolder? Wat je ook onder handen neemt, bij ons huur je simpel en snel een grofvuilcontainer voor elke opruimklus!

Tijdsbesparing met een grofvuilcontainer

Na een verbouwing, verhuizing of bij het leeghalen van een huis is het huren van een grofvuilcontainer een slimme oplossing. Met een grofvuilcontainer kunnen meerdere soorten grofvuil probleemloos in één container. Hiermee bespaar je veel tijd en uitzoekwerk.

Wat mag in een grofvuilcontainer?

Al het niet gevaarlijke afval kan je er in kwijt wat niet door de gebruikelijke huisvuilophaling kan worden meegenomen. Een pluspunt bij en grofvuilcontainer huren bij ons is dat al het grofvuil op de juiste wijze wordt verwerkt. Zo wordt opruimen ook nog eens een milieubewuste keuze!

Welke grofvuilcontainer heb ik nodig?

Huur ik wel de juiste container? En wat als ik meer afval heb en er een extra container nodig is? Deze vragen worden ons vaker gesteld. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou de juiste grofvuilcontainer adviseren.

Hoe lang kan ik een grofvuilcontainer huren?

Wil je een container huren voor één dag, een week of langer, dan is dat geen probleem. We leveren de grofvuilcontainer op de afgesproken plaats en tijd en komen hem ook weer keurig ophalen als deze vol is of als er een nieuwe container geplaatst moet worden. Precies zoals jij het wenst.

Meer weten?

Wij zijn specialist in het verhuren van containers voor verschillende doeleinden. Naast een grofvuilcontainer huren kun je bij ons ook terecht voor het huren van een container voor puin, afval en grond. Bestel hier de juiste grofvuilcontainer voor jouw klus.

Tijdsbesparing met een grofvuilcontainer