Afvalcontainer huren

Wil je een afvalcontainer huren voor een verbouwing of het leeghalen van een woning? Bij ons ben je dan op het juiste adres. Wij leveren elke denkbare afvalcontainer voor iedere klus. En duurt de klus langer of is de verbouwing groter? Geen probleem, wij zorgen voor een passende oplossing voor het afvalcontainer huren!

Afval gescheiden verzamelen

Afval wordt over het algemeen gescheiden per afvalcontainer verzameld. Toch zijn er soms klussen waarbij het opruimen en het scheiden van de verschillende materialen tijdrovend en bewerkelijk is. Bijvoorbeeld met het leeghalen van een huis. In dat geval is een afvalcontainer huren de perfecte oplossing.

Welke afvalcontainer huren?

Huur ik wel de juiste container? En wat gebeurt er als ik meer afval of ander afval heb? Het zijn veelgestelde vragen. Wij kunnen je precies vertellen welke afvalcontainer voor jouw klus geschikt is. En wil je een afvalcontainer huren voor een dag, een week of langer? Er is veel mogelijk! De container wordt volgens afspraak geplaatst en opgehaald, precies zoals jij het wenst. Daar kan je van op aan. En heb je een andere container nodig? Wij verhuren ook containers voor het verwerken van puin, grofvuil en grond.

Een schone oplossing!

Onze afvalcontainers zijn altijd dé schone oplossing voor elk bouwproject, verbouwing of renovatie in en rond het huis. We zijn zes dagen per week zowel telefonisch als per mail te bereiken. Wij staan je graag te woord met deskundig advies!

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 147,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 186,00 incl. btw

Grond

€ 275,00 incl. btw

Groenafval

€ 161,00 incl. btw

Grofvuil

€ 335,00 incl. btw

Dakafval

€ 575,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 154,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 357,50 incl. btw

B-Hout

€ 216,00 incl. btw

Grond

€ 355,00 incl. btw

Groenafval

€ 186,00 incl. btw

Grofvuil

€ 370,00 incl. btw

Dakafval

€ 720,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 225,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 455,00 incl. btw

B-Hout

€ 251,00 incl. btw

Groenafval

€ 241,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 860,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 226,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 500,00 incl. btw

B-hout

€ 291,00 incl. btw

Groenafval

€ 266,00 incl. btw

Grofvuil

€ 515,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 282,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 725,00 incl. btw

B-hout

€ 315,00 incl. btw

Grond

€ 598,00 incl. btw

Groenafval

€ 280,00 incl. btw

Grofvuil

€ 760,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 438,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1.225,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1.295,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1.799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Afvalcontainer huren

Wil je een afvalcontainer huren? Ben je op zoek naar een afvalcontainer om je bouwpuin in op te slaan? Ben je op zoek naar een bedrijf dat op korte termijn een afvalcontainer kan leveren op de door jou gewenste locatie? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl, de specialist voor het afvalcontainer huren. Door de jaren heen hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en vele zakelijke en particulieren klanten weten ons te vinden. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam maar levert afvalcontainers in de wijde omgeving. Wij werken met een groot team van specialisten die heel snel een afvalcontainer op jouw locatie kunnen plaatsen. Zodra je gehuurde afvalcontainer vol is kun je ons direct bellen. Wij zorgen ervoor dat de volle afvalcontainer binnen een korte tijd wordt opgehaald en indien gewenst ruilen wij de volle afvalcontainer om voor een lege. Hierdoor heb je het minste hinder van al je puinafval en kun op je een schone en effectieve manier doorgaan met jouw project. Voor het afgraven van een tuin, het slopen of renoveren van een pand of woning maak je gebruik van een afvalcontainer van Opruimen.nl.

Afvalcontainer huren bij Opruimen.nl

Bij Opruimen.nl heb je een ruime keuze uit verschillende soorten en maten afvalcontainers die passen bij jouw project. Op deze website vind je een ruim overzicht van onze aangeboden afvalcontainers die op korte termijn te huur zijn tegen een scherpe prijs. Onze afvalcontainers zijn geschikt voor verschillende projecten. Het is ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen mee te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denkt u bijvoorbeeld aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Hierdoor kunnen wij in één ritje u dubbel goed van dienst zijn. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken bij het huren van een afvalcontainer? Onze medewerkers staan je graag te woord. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en kunnen wij je professioneel advies geven over het huren van de juiste bouwafval container voor jouw project.

Vragen over het afvalcontainer huren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een afvalcontainer bij Opruimen.nl? Ben je benieuwd wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op deze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Opruimen.nl biedt dé schone oplossing aan voor elk project en staat bekend om zijn goede service en zeer snelle levering! Wij zien je aanvraag voor het huren van een afvalcontainer graag tegemoet.