grond

Grond afvoeren

Toegestaan

Grond van onverdachte locaties. Grond van een onverdachte locatie wordt op een BRL9335 gecertificeerde locatie ingenomen op basis van vooracceptatie zonder analyses. Grond van een verdachte locatie word alleen ingenomen met een analyse.


Niet toegestaan

Gevaarlijk afval, bouw- en sloopafval, bedrijfsafval, asbest of asbestgelijkend materiaal, grond mag niet chemisch verontreinigd zijn, grond mag geen puin of wortels bevatten.

Portaalbak 4 m³

€ 275,00 incl. btw
Bestellen

Portaalbak 6 m³

€ 355,00 € 345,00 incl. btw
Bestellen

Grond afvoeren na een klein bouwproject rondom je huis? De tuin opnieuw aangelegd en een berg zand over? Bij ons kun je voor een dag, een week of nog langer een passende container huren. Zo kun je in je eigen tempo maar wel in één keer je overtollige grond afvoeren!

Container vol

Een goede inschatting maken over volumes is niet altijd eenvoudig. Tijdens het hele project van grond afvoeren kan daarom een tweede container nodig zijn. Soms lopen de werkzaamheden uit en is er een langere tijd een container nodig. Met onze ervaring kunnen wij op het juiste moment een vervangende container plaatsen of de volle container ophalen. En of de container slechts één dag, een week of langer nodig is, dat maakt niet uit. Op die manier beschik je gedurende je hele project over een container en blijft het netjes en overzichtelijk rondom het huis. Dat is wel zo prettig!

Een andere container nodig?

Is het niet alleen grond afvoeren maar zijn er ook nog andere containers nodig voor bijvoorbeeld het afvoer van puin, afval of grofvuil? Wij kunnen je adviseren welke container waarvoor geschikt is en hoe je deze heel makkelijk kunt reserveren. Onze containers zijn altijd dé schone oplossing voor elk bouwproject, verbouwing of renovatie in en om je huis.

Deskundig advies

Twijfel je, of weet je niet precies welke container passend is of groot genoeg is? Neem vrijblijvend contact op, we zijn zes dagen per week zowel telefonisch als per mail te bereiken. Onze medewerkers staan je graag te woord met deskundig advies!