Bouw en sloopcontainer huren

Bij elke verbouwing is een bouw- en sloopcontainer huren dé oplossing voor al het afval. Wij plaatsen, vervangen en verwijderen de container wanneer jij het wilt. Zo kan jij zonder zorgen aan je verbouwing beginnen!

Tijdwinst met een bouw- en sloopcontainer

Tijdens een verbouwing of het slopen gaat er veel tijd verloren met het transport van bouw- en sloopafval. Een bouw- en sloopcontainer huren is dan de oplossing. Het grote voordeel is dat in onze bouw- en sloopcontainer al het afval verzameld mag worden. Materialen zoals resthout, papier en isolatiemateriaal maar ook gebroken glas, puin en metaal mogen probleemloos in dezelfde container.

Gescheiden afvalverwerking

Wij zorgen ervoor dat het afval uit de container uiteindelijk gescheiden verwerkt wordt. Dit geeft jou de garantie dat al het bouwafval op de juiste wijze wordt verwerkt. Bij ons een bouw- en sloopcontainer huren is op deze manier een milieubewuste keuze.

Welke container moet ik gebruiken?

Wij staan klaar om je te adviseren om de juiste bouw- en sloopcontainer te huren. Dat kan voor een lange termijn zijn maar natuurlijk ook voor slechts één dag. Wij adviseren graag welke container het meest geschikt is en of er meerdere containers nodig zijn. Op de afgesproken tijd en plaats leveren we de container af en deze wordt opgehaald of vervangen wanneer jij het wilt.

Een andere container nodig?

Naast bouw- en sloopcontainers leveren wij ook containers voor puin, grofvuil en grond.

Welke container heb je nodig? Laat het ons weten, we geven je graag advies!