groenafval

Tuinafvalcontainer huren

Toegestaan

Snoeiafval, gerooide struiken, bladafval, gemaaid gras.

Niet toegestaan

Gevaarlijk afval, bouw- en sloopafval, bedrijfsafval, bermgras, mest of meststoffen, stobben of stronken en of (verontreinigde) grond/zand.

Tuinafvalcontainer huren

Een tuin aanleggen of gaat je bestaande tuin op de schop? Een tuinafvalcontainer huren zorgt ervoor dat je snel en schoon aan je tuinklus kunt werken. Geen talloze keren naar de stortplaats heen- en weer rijden met het snoeiafval maar alles verzameld in een tuinafvalcontainer af laten voeren. Hoe handig is dat?

Doe zoals de professional

Hoveniers werken er al jaren mee. Een tuinafvalcontainer huren scheelt hen veel gesleep met aanhangwagentjes. Met een tuinafvalcontainer voor de deur werken ze schoon en snel aan een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin. Doe zoals de professional en ga voor een tuinafvalcontainer. Huren kan bij ons eenvoudig en snel.

Samen een tuinafvalcontainer huren

Je tuin winterklaar maken geeft vaak al te veel tuinafval voor je eigen groene container. Samen met de buren of de straat een tuinafvalcontainer huren is dan een slimme en handige oplossing! Het is handig, gezellig en tijdbesparend: de tuinen zijn in korte tijd allemaal winterklaar, gezellige saamhorigheid met de buren en geen gesleep naar de stortplaats. Een tuinafvalcontainer huren kan al vanaf één dag, dus wat let je om met de buren de handen ineen te slaan?

Huur ik wel de goede container?

Wij staan met kennis en ervaring klaar om jou de juiste tuinafvalcontainer te leveren. Voor één dag, een week of langer, dat maakt niet uit. En afspraak is afspraak: we leveren de container keurig op de afgesproken plaats en tijd af en komen hem wanneer jij het wenst, ook weer ophalen. En heb je een extra container nodig? We vervangen de volle container probleemloos om voor een leeg exemplaar.

Heb je een andere container nodig? Naast tuinafvalcontainers verhuren we ook puincontainers, grofvuil containers en grondcontainers. Wanneer wil jij een tuinafvalcontainer huren? laat het ons weten!