Afvalcontainer Den Bosch

Afvalcontainer Den Bosch huren

Bent u op zoek naar een afvalcontainer Den Bosch? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en een afvalcontainer Den Bosch kan leveren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is gevestigd in het Brabantse dorpje Werkendam. Met ons ruime assortiment afvalcontainers kunnen wij zakelijke en particulieren klanten voorzien van afvalcontainers die passen bij hun project. Bent u aan het verbouwen, renoveren of is uw tuin toe aan een opknapbeurt en heeft u een ruime afvalcontainer nodig? Bij Opruimen.nl vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aan om tegelijkertijd diverse bouwstoffen mee te leveren. Denkt u aan menggranulaat, teelaarde, grind en zand. Bent u benieuwd naar de kosten voor het huren van een afvalcontainer Den Bosch? Of wilt u meer weten over het meeleveren van bouwstof? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Ontdek de voordelen van een afvalcontainer van Opruimen.nl

Bent u op zoek naar een afvalcontainer Den Bosch? Bent u op zoek naar een afvalcontainer Den Bosch om op een efficiënte manier al het puin uit een verbouwing of uit uw tuin op te slaan? Zoek dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Opruimen.nl. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij u vandaag de dag een ruim aanbod hebben van verschillende soorten en maten afvalcontainers Den Bosch. Wij begrijpen dat u tijdens een grote verbouwing niet keer op keer al uw puin in handen wilt hebben. Door een afvalcontainer Den Bosch te huren kunt u op een kleine oppervlakte veel rommel kwijt en kunt u op een efficiënte manier al het puin netjes opslaan. Is de container vol? Dan kan u direct contact met ons opnemen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de volle container op te halen en indien gewenst om te ruilen voor een lege afvalcontainer. Wij vinden klantvriendelijkheid en service belangrijk en wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Huur direct jouw advalcontainer Den Bosch bij Opruimen.nl

Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam en ligt dicht bij de uitvalswegen. Door onze centrale ligging kunnen wij vrijwel overal in Nederland onze afvalcontainers plaatsen. Ook in Den Bosch komen we graag naar u toe en wij draaien ons hand er niet voor om om een container te halen en te brengen op de door u gewenste locatie. Doordat wij over een ruim aanbod beschikken kunnen wij zowel aan zakelijke als aan particuliern klanten leveren. Bent u aan het verbouwen, renoveren of is uw tuin toe aan een opknapbeurt en heeft u een ruime afvalcontainer nodig? Bij Opruimen.nl vindt u gegarandeerd een afvalcontainer waar u naar op zoek bent. Wij bieden een schone oplossing aan voor elk project en voor een eerlijke prijs. Doordat wij beschikken over een ruim aanbod is het vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering voor al onze klanten garanderen. Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid aan om tegelijkertijd diverse bouwstoffen mee te leveren. Denkt u aan menggranulaat, teelaarde, grind en zand.

Van afvalcontainers tot totaaloplossing

Voor het huren van een afvalcontainer Den Bosch kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt ons zes dagen per week telefonisch of per mail bereiken. Bij ons vind u de beste prijs voor het huren van een afvalcontainer!

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen