Afvalcontainer Den Bosch

Afvalcontainer Den Bosch huren

Ben je op zoek naar een afvalcontainer Den Bosch? Ben je gestart met een verbouwing en ben je op zoek naar een schone manier om al je puinafval in op te slaan? Zoek dan niet verder. Bij Opruimen.nl ben je aan het juiste adres voor het huren van een afvalcontainer Den Bosch. Een afvalcontainer Den Bosch is geschikt voor een kleine oppervlakte, waardoor je weinig ruimte in beslag neemt voor het verzamelen van bouwafval. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam en onze chauffeurs komen graag bij je langs in Den Bosch om jouw afvalcontainer af te leveren. Bij Opruimen.nl bieden wij je een ruime keuze uit verschillende soorten en maten afvalcontainers die passen bij jouw bouwproject. Op deze website vind je een ruim overzicht van onze aangeboden afvalcontainers die op korte termijn te huur zijn tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar ons aanbod of wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een afvalcontainer Den Bosch? Je kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Laat je verrassen door ons aanbod en huur direct een afvalcontainer die aansluit bij jouw bouwproject.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 141,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 315,00 incl. btw

B-Hout

€ 180,00 incl. btw

Grond

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 325,00 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 148,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 345,00 incl. btw

B-Hout

€ 210,00 incl. btw

Grond

€ 345,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 357,50 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 205,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 440,00 incl. btw

B-Hout

€ 245,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 460,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1.190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1.260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1.799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Ontdek de voordelen van een afvalcontainer van Opruimen.nl

Ben je op zoek naar een afvalcontainer Den Bosch? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je direct een afvalcontainer Den Bosch kunt huren voor een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam en biedt jou de oplossing aan voor het zo efficiënt mogelijk opslaan van al je afval en puin. Tijdens een renovatie, verbouwing of met het omspitten van de tuin kan het erg handig zijn als je een afvalcontainer voor de deur hebt staan. Door een afvalcontainer van Opruimen.nl te huren kun je op een kleine oppervlakte veel puin en afval verzamelen. Is de container vol? Dan kun je ons direct bellen. Eén van onze medewerkers komt binnen korte tijd bij je langs om de container op te halen. Ben je nog niet klaar met de werkzaamheden? Dan kunnen wij ook direct een lege container meenemen. De volle laden we op de vrachtwagen en de lege container plaatsen we weer op jouw oprit. Samen bedenken we de beste oplossingen voor jouw project. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons ruime aanbod en bestel direct jouw gewenste afvalcontainer bij Opruimen.nl.

Huur direct jouw advalcontainer Den Bosch bij Opruimen.nl

Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van verschillende soorten en maten grondcontainers ben je bij ons aan het juiste adres om voordelig en betaalbaar de juiste grondcontainer te huren. Je kunt onze grondcontainers gebruiken voor puinafval, groenafval en bouwafval. Bij elke verbouwing is een container huren bij Opruimen.nl dé oplossing voor al het afval. Wij plaatsen, vervangen en verwijderen de container wanneer jij het wilt. Zo kun jij zonder zorgen aan je verbouwing beginnen en is er geen enkel probleem als de container iets langer dan gepland bij jou blijft staan. Het enige wat we van je vragen is om dit met ons te overleggen of de mogelijkheid er is om langer dan 3 weken de container op de stoep te hebben staan. Het is ook mogelijk om voor één dag een container te huren maar het kan dus ook voor een langere tijd. Onze afvalcontainers zijn altijd dé schone oplossing voor elk bouwproject, verbouwing of renovatie in en rond het huis. We zijn zes dagen per week zowel telefonisch als per mail te bereiken. Wij staan je graag te woord met deskundig advies!

Van afvalcontainers tot totaaloplossing

Ben je benieuwd hoe het huren van een afvalcontainer in zijn werk gaat? Wil je meer weten over de kosten en hoe lang een container mag blijven staan? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het huren van een afvalcontainer Den Bosch.