Afvalcontainer Dordrecht

Afvalcontainer Dordrecht huren

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een afvalcontainer Dordrecht kunt huren? U bent bij Opruimen.nl in Werkendam aan het juiste adres. Omdat wij centraal in Nederland zijn gelegen kunnen wij u overal goed van dienst zijn. Bent u aan het verbouwen, renoveren of bent u bezig met het veranderen van uw tuin? Dan raden wij u aan om een afvalcontainer Dordrecht te huren. Door gebruik te maken van onze afvalcontainers kunt u uw puin of ander afval op een veilige en nette manier sorteren. Bovendien heeft u maar een kleine oppervlakte nodig voor een afvalcontainer Dordrecht. De containers van Opruimen.nl kunt u voordelig en goedkoop huren. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor uw project kunnen betekenen? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het opslaan en sorteren van uw bouwafval. Als u op zoek bent naar een afvalcontainer bij u in de buurt bent u bij Opruimen.nl in Werkendam aan het juiste adres.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 141,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 315,00 incl. btw

B-Hout

€ 180,00 incl. btw

Grond

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 325,00 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 148,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 345,00 incl. btw

B-Hout

€ 210,00 incl. btw

Grond

€ 345,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 357,50 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 205,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 440,00 incl. btw

B-Hout

€ 245,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 460,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1.190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1.260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1.799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Direct online jouw afvalcontainer Dordrecht huren!

Ben je op zoek naar een afvalcontainer Dordrecht? Ben je op zoek naar een afvalcontainer Dordrecht die je een langere tijd mag gebruiken voor het verzamelen van al je puin? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl biedt al zijn klanten graag een ruim aanbod aan van verschillende containers die geschikt zijn voor iedere bouwklus. Het maakt bij ons niet uit of je je huis gaat renoveren, leeghalen of dat je je tuin onderhanden neemt. Onze afvalcontainers zijn geschikt voor verschillende soorten puin. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor er altijd een container voor je klaar staat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook goed van dienst zijn en kunnen wij je professioneel advies geven over het huren van de juiste bouwafval container voor jouw project. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam maar levert afvalcontainers in de wijde omgeving. Wij werken met een groot team van specialisten die heel snel een afvalcontainer op jouw locatie kunnen plaatsen. Ben je benieuwd naar ons aanbod of wil je meer weten over het huren van een afvalcontainer? Neem dan direct een kijkje op deze website. Daarnaast staan wij je graag te woord en vertellen we je graag meer over het leveren en ophalen van onze containers. Wij zien je aanvraag graag tegemoet.

Huur jouw afvalcontainer voor elke klus!

Opruimen.nl biedt dé schone oplossing aan voor elk project en staat bekend om zijn goede service en zeer snelle levering. Heb je een container gehuurd maar merk je dat de container snel vol raakt en je nog niet klaar bent met de grote klus? Dit is geen enkel probleem. Je kunt ons direct een belletje geven. Wij zorgen ervoor dat de volle afvalcontainer binnen een korte tijd wordt opgehaald en indien gewenst ruilen wij de volle afvalcontainer om voor een lege. Hierdoor heb je het minste hinder van al je puinafval en kun op je een schone en effectieve manier doorgaan met jouw project. Het is ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen mee te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denk bijvoorbeeld aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Hierdoor kunnen wij in één ritje je dubbel goed van dienst zijn. Voor het stellen van al je vragen kun je ons direct benaderen. We zijn zes dagen per week zowel telefonisch als per mail te bereiken. Wij staan je graag te woord met deskundig advies!

Regel direct jouw afvalcontainer Dordrecht bij Opruimen.nl

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een afvalcontainer? Ben je benieuwd naar de kosten en de tijdsduur dat je een container mag gebruiken? Onze medewerkers staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de werkwijze en richtlijnen die wij hanteren. Opruimen.nl in Werkendam biedt dé schone oplossing aan voor elk project en staat bekend om zijn goede service en zeer snelle levering. Wij zien jouw aanvraag graag tegemoet.