Afvalcontainer Dordrecht

Afvalcontainer Dordrecht huren

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een afvalcontainer Dordrecht kunt huren? U bent bij Opruimen.nl in Werkendam aan het juiste adres. Omdat wij centraal in Nederland zijn gelegen kunnen wij u overal goed van dienst zijn. Bent u aan het verbouwen, renoveren of bent u bezig met het veranderen van uw tuin? Dan raden wij u aan om een afvalcontainer Dordrecht te huren. Door gebruik te maken van onze afvalcontainers kunt u uw puin of ander afval op een veilige en nette manier sorteren. Bovendien heeft u maar een kleine oppervlakte nodig voor een afvalcontainer Dordrecht. De containers van Opruimen.nl kunt u voordelig en goedkoop huren. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor uw project kunnen betekenen? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het opslaan en sorteren van uw bouwafval. Als u op zoek bent naar een afvalcontainer bij u in de buurt bent u bij Opruimen.nl in Werkendam aan het juiste adres.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Direct online jouw afvalcontainer Dordrecht huren!

Bent u op zoek naar een afvalcontainer Dordrecht? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van een afvalcontainer voor een aantal weken of voor een paar dagen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is gevestigd in het Brabantse dorpje Werkendam en wij komen graag naar u toe in Dordrecht voor het leveren en ophalen van uw gewenste afvalcontainer Dordrecht. Door een afvalcontainer van Opruimen.nl te huren kunt u op een kleine oppervlakte veel puinafval kwijt en kan u op een efficiënte manier al het puin netjes opslaan zonder dat uw oprit of tuin wordt bevuild. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en wilt u meer weten over de kosten voor huren van een afvalcontainer Dordrecht die aansluit bij uw project? U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen bij één van onze medewerkers. Wij zien uw aanvraag voor het huren van een afvalcontainer Dordrecht graag tegemoet.

Huur uw afvalcontainer voor elke klus!

Opruimen.nl beschikt over een ruim aanbod waardoor u van ons ook mag verwachten dat wij verschikken over een ruime voorraad. Opruimen.nl kan u mede daarom een vrij snelle levering aanbieden zodat u niet uw werkzaamheden hoeft neer te leggen als uw container vol is. U kunt direct contact met ons opnemen zodra u ziet dat uw afvalcontainer binnen een korte tijd vol zal zijn. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de volle container op te halen en indien gewenst, uw volle container om te ruilen voor een lege afvalcontainer. Wij leveren onze afvalcontainers aan particulieren en zakelijke klanten voor een eerlijke prijs. Wij bieden u een schone oplossing aan voor elk project voor een eerlijke en betaalbare prijs. Naast ons aanbod van verschillende soorten en maten afvalcontainers bieden wij u ook de mogelijkheid aan om bouwstoffen mee te laten leveren. Denkt u aan menggranulaat, teelaarde, grind en zand.

Regel direct jouw afvalcontainer Dordrecht bij Opruimen.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een afvalcontainer die past bij uw klusproject? U kunt direct een kijkje nemen op deze website of contact opnemen met één van onze medewerkers. U kunt ons zes dagen per week telefonisch of per mail bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord over het huren van een afvalcontainer in Dordrecht. Wij zien u aanvraag graag tegemoet en wij vertellen u graag meer over de kosten voor het huren van één van onze afvalcontainers.

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen