Afvalcontainer Waalwijk

Als je op zoek bent naar een afvalcontainer Waalwijk om grote hoeveelheden afval op te ruimen ben je bij Opruimen.nl aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten en maten afvalcontainers aan die perfect te gebruiken zijn bij een verbouwing of een renovatie. Wij zorgen ervoor dat er op de gewenste locatie netjes een afvalcontainer Waalwijk wordt afgeleverd en zodra de verbouwing of renovatie klaar is halen wij de afvalcontainer Waalwijk weer bij je op. Het kan ook gebeuren dat jouw bestelde afvalcontainer eerder vol is dan gedacht. Onze medewerkers komen dan graag de afvalcontainer weer ophalen en omwisselen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons ruime aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op. Voor een betaalbare afvalcontainer Waalwijk die je goed kunt gebruiken tijdens diverse sloop- en bouwwerkzaamheden ben je bij Opruimen.nl aan het juiste adres.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Betaalbare afvalcontainer huren in Waalwijk

Bent u op zoek naar een afvalcontainer Waalwijk waar u al uw puin tijdens het verbouwen of renoveren in kunt verzamelen? Bent u op zoek naar een manier waarbij het puin niet telkens door uw handen hoeft te gaan. Wilt u op één centrale plek al uw afval kwijt kunt tijdens het klussen? Zoek dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl biedt u de mogelijkheid aan om voor een eerlijke prijs een afvalcontainer Waalwijk te huren. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van verschillende soorten en maten containers kunnen wij u vandaag de dag een ruim aanbod aanbieden. U heeft de keuze uit diverse maten die aansluiten bij uw verbouwingsplannen. Een afvalcontainer Waalwijk kunt u via deze website gemakkelijk huren. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen over het huren of ophalen van een afvalcontainer Waalwijk. Wij zien uw aanvraag voor een afvalcontainer Waalwijk graag tegemoet.

Huur jouw afvalcontainer Waalwijk bij Opruimen.nl

Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam maar brengt overal in de wijde omgeving afvalcontainers op de gewenste plek. Wij komen graag bij u langs om uw gehuurde afvalcontainer Waalwijk te brengen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze omruilservice en wij komen op heet door u gewenste tijdstip de gevulde afvalbak weer ophalen. Door een container van Opruimen.nl te huren blijft de omgeving netjes en zodra de container vol is komen wij de container zo snel mogelijk ophalen. Opruimen.nl heeft een schone oplossing voor elk project! Wij bieden onze containers aan voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij bieden onze klanten een schone oplossing aan voor elk project op een kleine oppervlakte. Omdat wij beschikken over een ruim aanbod is het vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij een zeer snelle levering aanbieden aan onze klanten. Naast ons aanbod voor het huren van afvalcontainers kunt u ook bij ons diverse grondstoffen mee laten leveren. Denkt u aan zand, teelaarde, grind en menggranulaat.

Meer weten over een afvalcontainer Waalwijk huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een afvalcontainer die aansluit bij uw project? Bent op zoek naar een grote afvalcontainer voor puin of voor bouwgrond? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u direct contact met ons opnemen zodat wij u meer kunnen vertellen over de passende mogelijkheden voor het huren van een afvalcontainer Waalwijk op maat.

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen