Container Den Bosch

Container Den Bosch huren

Ben je op zoek naar een container Den Bosch waar je al het bouwpuin tijdens een verbouwing in mag gooien? Ben je op zoek naar een schone oplossing, waardoor je niet keer op keer puin in je handen hebt tijdens een klus? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam en onze chauffeurs komen graag bij je langs in Den Bosch om jouw gewenste container te brengen en te halen. Wij begrijpen als geen ander dat je tijdens een verbouwing, het leeghalen van een tuin of het starten van een groot klusproject een goede container Den Bosch wilt huren, waar je al het puinafval op een compacte manier kunt opslaan. Door een container Den Bosch te huren heb je het minste hinder van al je puinafval en kun op je een schone en effectieve manier doorgaan met jouw project. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een container bij Opruimen.nl? Je kunt een kijkje nemen op onze website bij onze aangeboden containers. Wij hebben containers in verschillende m3 waardoor er altijd een container is die aansluit bij jouw project. Voor het huren van een container Den Bosch ben je bij Opruimen.nl aan het juiste adres!

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 141,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 315,00 incl. btw

B-Hout

€ 180,00 incl. btw

Grond

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 325,00 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 148,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 345,00 incl. btw

B-Hout

€ 210,00 incl. btw

Grond

€ 345,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 357,50 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 205,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 440,00 incl. btw

B-Hout

€ 245,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 460,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1.190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1.260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1.799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Container Den Bosch huren bij Opruimen.nl

Ben je op zoek naar container Den Bosch? Start je binnenkort met de werkzaamheden aan je woning of ga je rigoreus de tuin verbouwen? Zoek dan niet verder en neem contact op met de medewerkers van Opruimen.nl. Opruimen.nl biedt jouw een ruim aanbod aan van verschillende afvalcontainers die geschikt zijn voor het afvoeren van jouw puinafval. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in containers steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende maten. Onze afvalcontainers zijn altijd dé schone oplossing voor elk bouwproject, verbouwing of renovatie in en rond het huis. Door de jaren heen hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en vele zakelijke en particulieren klanten weten ons te vinden. Ben je benieuwd naar ons aanbod of wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een container Den Bosch? We zijn zes dagen per week zowel telefonisch als per mail te bereiken. Ons team van specialisten staat je graag te woord met deskundig advies.

Online jouw container Den Bosch huren!

Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam. Vanuit Werkendam zijn wij binnen een korte tijd in Den Bosch en omstreken en we komen daarom ook graag naar jouw locatie toe. Wij begrijpen dat je niet iedere dag een container huurt en dat je daar vragen over kunt hebben. Op deze website vind je een ruim overzicht van onze aangeboden afvalcontainers die op korte termijn te huur zijn tegen een scherpe prijs. Onze afvalcontainers zijn geschikt voor verschillende projecten. Groot en klein. Ben je druk aan de klus en is de container Den Bosch vol? Geen enkel probleem. Wij komen graag de volle container omwisselen voor een lege. Ook als je klaar bent met je project en de container kan worden opgehaald, zijn wij zes dagen in de week bereikbaar om een afspraak te maken om de volle container op te halen. Naast het snel leveren en ophalen is het ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen mee te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denk hierbij aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Zo werken wij op en top efficiënt.

Hulp nodig met het huren van een container Den Bosch?

Wil je meer weten over het huren van een container Den Bosch? Ben je benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden voor het aantal dagen huren van onze containers? Je kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de passende mogelijkheden. Opruimen.nl biedt dé schone oplossing aan voor elk project en staat bekend om zijn goede service en zeer snelle levering! Wij zien je aanvraag voor het huren van een afvalcontainer graag tegemoet.