Container Dordrecht

Container Dordrecht huren

Ben je op zoek naar een container Dordrecht die je voor een schappelijke prijs kan huren? Ben je op zoek naar een container Dordrecht die je ook voor langere tijd kunt huren? Zoek dan niet verder. Bij Opruimen.nl ben je aan het juiste adres. Hoewel wij in Werkendam zijn gevestigd komen wij graag naar je toe in Dordrecht en de nabije omgeving. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om in te schatten hoelang een verbouwing of renovatie gaat duren. Het maakt ons niet uit hoelang je een container Dordrecht nodig hebt. Wij onderhouden nauwe contacten met onze klanten en zorgen voor een duidelijke offerte. Ben je benieuwd naar de kosten voor het huren van een container Dordrecht of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij hebben voor het huren van eencontainer Dordrechtvoor een week of langere tijd? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn 6 dagen in de week te bereiken.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Container Dordrecht huren bij Opruimen.nl

Wil je een container Dordrecht huren? Ben je op zoek naar een afvalcontainer voor het opslaan van puin tijdens een verbouwing? Zoek dan niet verder. Bij Opruimen.nl ben je aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbieden en afleveren van verschillende soorten containers en wij kunnen u goed van dienst zijn. Vandaag de dag weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden en zij maken graag gebruik van ons ruime aanbod. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam maar levert afvalcontainers in de wijde omgeving. Wij werken met een groot team van specialisten die binnen zeer korte tijd een container Dordrecht bij je kunnen afleveren. Onze afvalcontainers zijn geschikt voor verschillende projecten. Je kunt er bouwafval in opslaan of er het grondafval van de tuin in deponeren. Een container Dordrecht is toepasbaar voor verschillende soorten puin. Voor het afgraven van een tuin, het slopen of renoveren van een pand of woning kun je gebruik maken van een container Dordrecht van Opruimen.nl.

Huur direct online een container Dordrecht!

Bij Opruimen.nl bieden wij onze klanten een ruime keuze uit verschillende soorten en maten containers die passen bij jouw project. Op deze website vind je een ruim overzicht van onze aangeboden afvalcontainers die op korte termijn te huur zijn. Zodra je een keuze hebt kunnen maken kun je direct contact met ons opnemen. Wij komen snel bij je langs om je gewenste container Dordrecht af te leveren. Zodra de gehuurde afvalcontainer vol is kun je ons bellen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de volle afvalcontainer op korte termijn wordt opgehaald. Het is ook mogelijk om de volle container direct om te wisselen voor een lege container Dordrecht. Hierdoor heb je het minste hinder van je puinafval en kun op je een schone en effectieve manier doorgaan met jouw project. Onze containers worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Meer weten over container Dordrecht huren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de huur van een container Dordrecht? Ben je benieuwd wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op deze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Opruimen.nl biedt dé schone oplossing aan voor elk project en staat bekend om zijn goede service en zeer snelle levering! Wij zien je aanvraag voor het huren van een afvalcontainer graag tegemoet. Het is ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen mee te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denk bijvoorbeeld aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat.

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen