Container Waalwijk

Container Waalwijk nodig?

Als je op zoek bent naar een afval container Waalwijk ben je bij Opruimen.nl aan het juiste adres. Zit je midden in een verbouwing of start je binnenkort met een renovatie van een pand? Dan raden wij het aan om een afval container Waalwijk te huren. Bij Opruimen.nl vind je een ruim aanbod van verschillende soorten en maten containers die geschikt zijn voor bouwafval. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunnen wij je goed advies geven over de meest geschikte container. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het soms lastig is om de grootte van een container in te schatten. Wij bespreken graag met jou je wensen en gaan op zoek naar de passende container Waalwijk voor jouw bouwplannen. Bij Opruimen.nl kun je goedkoop een container huren die op de gewenst locatie wordt geleverd en opgehaald. Opruimen.nl levert elk denkbare afvalcontainer voor iedere klus tegen een zeer scherpe prijs. Bij ons kun je goedkoop een container huren, wij zijn er voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Goedkoop een container huren in Waalwijk

Ben je op zoek naar een container Waalwijk voor het opruimen van bouwafval? Ben je op zoek naar een container Waalwijk die wordt geleverd en opgehaald door professionals? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl in Werkendam. Door onze centrale ligging kunnen wij in de wijde omtrek onze containers gemakkelijk afleveren. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en onze klanten hebben vandaag de dag een ruime keuze uit verschillende soorten containers. Ga je binnenkort beginnen aan een renovatie, sloopwerkzaamheden of het reorganiseren van je tuin? Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op deze website voor het huren van een container Waalwijk die aansluit bij jouw project. Wij bieden onze containers aan voor een betaalbare verhuurprijs. Ben je benieuwd naar de kosten voor het huren van een container Waalwijk? Neem dan snel een kijkje op deze gebruiksvriendelijke website.

Huur een container Waalwijk bij Opruimen.nl

Bij Opruimen.nl bieden wij onze zakelijke en particulieren klanten de mogelijkheid aan om tegen een betaalbare prijs een container Waalwijk te huren. Onze klanten hebben de keuze uit het huren van een container voor een dagdeel of een dag, maar het kan ook voor een aantal weken. De keuze is helemaal aan jou. Op deze website vind je de kosten voor het huren van een container en de bijbehorende afspraken. Op deze manier komen onze klanten nooit voor een vervelende verrassing te staan. Opruimen.nl brengt en haalt de containers netjes bij je op en indien een container verwisseld moet worden is dat geen enkel probleem. Bij ons kun je goedkoop en betaalbaar een container huren. Het is ook mogelijk dat er een bouwstof wordt meegeleverd bij het huren van een container. Wij leveren aan onze klanten brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Op deze manier slaan wij twee vliegen in één klap. Wij beschikken over een ruime voorraad waardoor wij een zeer snelle levering kunnen garanderen.

Advies of hulp nodig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een container Waalwijk? Ben je benieuwd wat wij voor jouw project kunnen regelen? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers. Onze medewerkers staan je graag te woord en denken graag met je mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten goed van dienst zijn en wij houden van duidelijke afspraken. Voor het huren van een container Waalwijk ben je bij Opruimen.nl aan het juiste adres.

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen