Containers Gorinchem

Containers Gorinchem huren?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat voor jouw containers Gorinchem regelen kan? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt en binnen zeer korte tijd een container kan plaatsen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam en is centraal gelegen. Hierdoor kunnen wij ook op aanvragen uit Gorinchem ingaan. Vandaag de dag beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende soorten containers die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Voor het afgraven van een tuin, het slopen of renoveren van een pand of woning kun je gebruik maken van een container van Opruimen.nl. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je meer weten over het meeleveren van producten zoals brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je altijd direct contact met ons opnemen voor het stellen van alle vragen. Als je op zoek bent naar containers Gorinchem ben je bij Opruimen.nl aan het juiste adres.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Huur alle containers Gorinchem bij Opruimen.nl

Start je binnenkort met het renoveren van een huis? Gaat binnenkort de tuin op de schop en ben je op zoek naar een container waar je al je puin op een efficiënte wijze in op kunt slaan? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl biedt al zijn klanten een ruim aanbod aan van container Gorinchem. Vele zakelijke en particuliere klanten weten ons te vinden. Vandaag de dag beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten containers Gorinchem die passend zijn voor iedere klus. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van verschillende soorten en maten grondcontainers ben je bij ons aan het juiste adres om voordelig de juiste grondcontainer te huren. Je kunt onze grondcontainers gebruiken voor puinafval, groenafval en bouwafval en als de container vol is kun je direct contact met ons opnemen voor het ophalen van de gehuurde container. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op deze website of neem contact op met één van onze medewerkers.

Opruimen.nl: dé verhuurder van containers Gorinchem

Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam maar levert afvalcontainers in de wijde omgeving. Wij rijden graag voor onze klanten richting Gorinchem om een container te brengen. Maar ook om een container op te halen of om om te ruilen. Het kan namelijk zo zijn dat de klus zo groot is dat je niet genoeg hebt aan één container. Is de container vol? Dan kun je ons direct bellen. Wij komen binnen korte tijd langs om de container op te halen en indien gewenst om te ruilen. Doordat wij beschikken over een ruim aanbod van containers is er altijd een container die aansluit bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen mee te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denk hierbij aan aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Zo rijden wij efficiënt en kun je direct door met de werkzaamheden die je had gepland. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken bij het huren van een afvalcontainer? Of weet je niet hoelang je de container nodig denkt te hebben? Onze medewerkers staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen.

Huur direct jouw containers Gorinchem bij Opruimen.nl

Op deze website vind je direct een overzicht van onze aangeboden containers. Door de jaren heen hebben wij een ruim aanbod waardoor er altijd een container op voorraad is.

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen