Containers Gorinchem

Containers Gorinchem huren?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat voor jouw containers Gorinchem regelen kan? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt en binnen zeer korte tijd een container kan plaatsen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam en is centraal gelegen. Hierdoor kunnen wij ook op aanvragen uit Gorinchem ingaan. Vandaag de dag beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende soorten containers die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Voor het afgraven van een tuin, het slopen of renoveren van een pand of woning kun je gebruik maken van een container van Opruimen.nl. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je meer weten over het meeleveren van producten zoals brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je altijd direct contact met ons opnemen voor het stellen van alle vragen. Als je op zoek bent naar containers Gorinchem ben je bij Opruimen.nl aan het juiste adres.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Huur alle containers Gorinchem bij Opruimen.nl

Ben je op zoek naar containers Gorinchem? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een ruime keuze hebt uit verschillende containers Gorinchem die passend zijn voor jouw project? Ben je op zoek naar een container die betaalbaar is? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is dé specialist voor het huren van een afvalcontainer bij jou in de buurt. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam maar levert afvalcontainers in de wijde omgeving. Zo ook in Gorinchem. Bij Opruimen.nl heb je een ruime keuze uit verschillende soorten en maten afvalcontainers. Onze afvalcontainers zijn altijd dé schone oplossing voor elk bouwproject, verbouwing of renovatie in en rond het huis. Ben je benieuwd naar ons aanbod of wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van containers Gorinchem? Je kunt te allen tijde vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kun je direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee voor het huren van de juiste container.

Opruimen.nl: dé verhuurder van containers Gorinchem

Bij Opruimen.nl heb je een ruime keuze uit verschillende soorten en maten afvalcontainers die passen bij jouw project. Op deze website vind je een ruim overzicht van onze aangeboden afvalcontainers, die op korte termijn te huur zijn tegen een scherpe prijs. Opruimen.nl levert zijn containers aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij komen al onze aangeboden containers netjes bij je brengen en ophalen zodra je klaar bent met de klus. Duurt de klus langer of is de verbouwing groter? Geen probleem, wij zorgen voor een passende oplossing voor het verlengen van jouw gehuurde container. Het is ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen mee te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denk hierbij aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Zo kunnen wij in één ritje de gewenste bestelling leveren en scheelt dit voor beide partijen veel tijd.

Huur direct jouw containers Gorinchem bij Opruimen.nl

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van containers Gorinchem? Ben je benieuwd wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen? Wil je meer weten over het plaatsen en leveren van een container? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de kosten voor het huren van een container. Opruimen.nl biedt al zijn klanten de beste prijs voor het huren van een container. Opruimen.nl biedt dé schone oplossing voor elk project. Wij zien de aanvraag voor de huur van een container graag tegemoet.

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen