Containers Sliedrecht

Containers Sliedrecht huren?

Bent u op zoek naar verschillende soorten en maten containers Sliedrecht? Bent u op zoek naar een afvalcontainer waar u op een kleine oppervlakte veel puin in op kunt slaan? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Opruimen.nl. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij efficiënt te werk moeten gaan bij het verhuren van onze containers Sliedrecht. Wij bieden u graag een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten containers Sliedrecht die passend zijn voor uw project. Gaat u binnenkort uw woning renoveren of verbouwen? Dan adviseren wij u graag welke containers voor u geschikt zijn. Daarnaast beschikken wij ook over containers die u kunt gebruiken voor het afvoeren van tuinaarde en puin uit uw tuin. Voor ieder project hebben wij een passende afvalcontainer. Door gebruik te maken van een afvalcontainer van Opruimen.nl kunt u op een schone en efficiënte manier uw puin opslaan totdat onze medewerkers de container op komt halen. Bent u benieuwd naar de kosten voor het huren van onze containers Sliedrecht? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u direct een idee heeft van de bijbehorende kosten.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 147,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 186,00 incl. btw

Grond

€ 275,00 incl. btw

Groenafval

€ 161,00 incl. btw

Grofvuil

€ 335,00 incl. btw

Dakafval

€ 575,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 154,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 357,50 incl. btw

B-Hout

€ 216,00 incl. btw

Grond

€ 355,00 incl. btw

Groenafval

€ 186,00 incl. btw

Grofvuil

€ 370,00 incl. btw

Dakafval

€ 720,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 225,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 455,00 incl. btw

B-Hout

€ 251,00 incl. btw

Groenafval

€ 241,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 860,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 226,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 500,00 incl. btw

B-hout

€ 291,00 incl. btw

Groenafval

€ 266,00 incl. btw

Grofvuil

€ 515,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 282,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 725,00 incl. btw

B-hout

€ 315,00 incl. btw

Grond

€ 598,00 incl. btw

Groenafval

€ 280,00 incl. btw

Grofvuil

€ 760,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 438,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1.225,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1.295,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1.799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Containers Sliedrecht huren bij Opruimen.nl

Ben je op zoek naar containers Sliedrecht om een afvalcontainer te huren voor langere tijd? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt en binnen zeer korte tijd een container kan leveren dat geschikt is voor bouwafval? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Door de jaren heen hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en vele zakelijke en particuliere klanten weten ons te vinden. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam maar levert afvalcontainers in de wijde omgeving waardoor wij ook graag bij jou langskomen in Sliedrecht. Bij Opruimen.nl heb je een ruime keuze uit verschillende soorten en maten containers Sliedrecht die aansluiten bij jouw project. Bij Opruimen.nl vind je een ruim overzicht van onze aangeboden afvalcontainers die op korte termijn te huur zijn tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar ons aanbod of wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een containers Sliedrecht? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons aanbod en besteld direct je gewenste container.

Ruim aanbod containers Sliedrecht bij Opruimen.nl

Opruimen.nl beschikt over een groot team van specialisten die graag de handen ineen slaan om jou binnen zeer korte tijd te voorzien van een afvalcontainer. Wij begrijpen als geen ander dat het erg prettig is als je niet al het bouwpuin op een hoop hoeft te gooien voordat het in een afvalcontainer verdwijnt. Door direct contact op te nemen met de medewerkers van Opruimen.nl kun je al heel snel een container op de stoep hebben staan. Zit de container binnen no-time vol? Dan kun je ons ook direct bellen. Wij zorgen ervoor dat de volle afvalcontainer binnen zeer korte tijd wordt opgehaald en indien gewenst ruilen wij de volle afvalcontainer om. Hierdoor heb je nooit lang een volle container op de stoep staan.

Online jouw containers Sliedrecht huren!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de huur van containers Sliedrecht bij Opruimen.nl? Ben je benieuwd wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op deze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Onze afvalcontainers zijn geschikt voor verschillende projecten. Het is ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen mee te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denkt bijvoorbeeld aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Voor het afgraven van een tuin, het slopen of renoveren van een pand of woning maak je gebruik van een afvalcontainer van Opruimen.nl.