Containers Waalwijk

Containers Waalwijk huren?

Bent u op zoek naar een groot aantal containers Waalwijk? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een ruime keuze heeft uit verschillende soorten en maten containers Waalwijk die geschikt zijn voor het opslaan van puinafval? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Werkendam bij Opruimen.nl. Opruimen.nl heeft jarenlange ervaring met het verhuren van verschillende soorten en maten containers die geschikt zijn voor verschillende projecten. Zo kunt u een container bij ons huren waar u puinafval in kunt verzamelen. Daarnaast kunt u ook een container huren om grond uit uw tuin te verzamelen. Voor het opslaan van puin of tuingrond kunt u gebruik maken van verschillende containers Waalwijk die aansluiten bij uw project. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Opruimen.nl is 6 dagen in de week geopend voor al uw vragen over onze containers Waalwijk. U kunt ons per e-mail en telefonisch benaderen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Ruim verhuur aanbod aan containers Waalwijk

Ben je bezig met een verbouwing of neem je de tuin op de schop? Ben je op zoek naar containers Waalwijk zodat je direct door kunt gaan zonder dat het verbouwingspuin een aantal keer door je handen gaat? Zoekt dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam maar wij komen graag bij je langs in Waalwijk. Door de jaren heen hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en vele zakelijke en particuliere klanten weten ons te vinden. Zij maken graag gebruik van onze diensten en de mogelijkheden voor de huur van verschillende soorten containers Waalwijk. Voor het afgraven van een tuin, het slopen of renoveren van een pand of woning kun je gebruik maken van een afvalcontainer van Opruimen.nl. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de huur van diverse soorten containers Waalwijk? Neem dan direct een kijkje op deze website. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden.

Containers Waalwijk huren bij Opruimen.nl

Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden en afleveren van verschillende soorten containers heb je vandaag de dag een ruime keuze uit verschillende soorten containers Waalwijk. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren en we denken graag met je mee over het huren van een geschikte container. De mogelijkheden bij Opruimen.nl zijn eindeloos. Zodra je een keuze hebt kunnen maken kun je direct contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers komt al snel bij je langs om de gewenste container netjes af te leveren. Zodra de gehuurde afvalcontainer vol is kun je ons direct bellen. Wij komen dan al snel bij je langs en zorgen voor een nieuwe container. De containers van Opruimen.nl worden aangeboden voor een eerlijke prijs. Het is ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen mee te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denk bijvoorbeeld aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat.

Direct jouw containers Waalwijk huren

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een container bij Opruimen.nl? Ben je benieuwd hoe snel wij een container kunnen afleveren op het door jou aangegeven adres? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Opruimen.nl biedt dé schone oplossing aan voor elk project en wij staan bekend om onze goede service en zeer snelle levering! Wij zien je aanvraag voor de huur van containers Waalwijk graag tegemoet.

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen