Containerverhuur Rosmalen

Containerverhuur Rosmalen nodig?

Ben je op zoek naar een containerverhuur Rosmalen? Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf waar je terecht kunt voor het huren van een betaalbare container? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl in Werkendam. Omdat Opruimen.nl een centrale ligging heeft kunnen wij onze klanten overal goed van dienst zijn. Ook in Rosmalen komen wij graag bij je langs voor het brengen en halen van een afvalcontainer. Ook is het mogelijk om grondstoffen mee te laten leveren zoals brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Bij containerverhuur Rosmalen ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod van verschillende containers. Onze containers zijn geschikt voor het opruimen van tuinafval, puin en bouwafval. Is de container vol? Dan kun je ons direct benaderen. Wij komen snel bij je langs om de volle container weg te halen of om te ruilen voor een nieuwe. Voor een professionele containerverhuur Rosmalen ben je bij Opruimen.nl aan het juiste adres.

Onze containers

Portaalbak 4 m³

Schoon puin

€ 144,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 325,00 incl. btw

B-Hout

€ 200,00 incl. btw

Grond

€ 270,00 incl. btw

Groenafval

€ 155,00 incl. btw

Grofvuil

€ 337,50 incl. btw

Dakafval

€ 490,00 incl. btw

Portaalbak 6 m³

Schoon puin

€ 150,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 370,00 incl. btw

B-Hout

€ 230,00 incl. btw

Grond

€ 350,00 incl. btw

Groenafval

€ 180,00 incl. btw

Grofvuil

€ 385,00 incl. btw

Dakafval

€ 600,00 incl. btw

Portaalbak 9 m³

Schoon puin

€ 215,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 460,00 incl. btw

B-Hout

€ 265,00 incl. btw

Groenafval

€ 235,00 incl. btw

Grofvuil

€ 475,00 incl. btw

Dakafval

€ 750,00 incl. btw

Gesloten portaalbak 8 m³

Schoon puin

€ 220,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 485,00 incl. btw

B-hout

€ 285,00 incl. btw

Groenafval

€ 260,00 incl. btw

Grofvuil

€ 500,00 incl. btw

Haakarmcontainer 10 m³

Schoon puin

€ 272,50 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 685,00 incl. btw

B-hout

€ 305,00 incl. btw

Groenafval

€ 270,00 incl. btw

Grofvuil

€ 720,00 incl. btw

Haakarmcontainer 18 m³

Schoon puin

€ 410,00 incl. btw

Bouw- en sloopafval

€ 1190,00 incl. btw

B-hout

€ 495,00 incl. btw

Groenafval

€ 515,00 incl. btw

Grofvuil

€ 1260,00 incl. btw

Haakarmcontainer 40 m³

Bouw- en sloopafval

€ 1799,00 incl. btw

B-hout

€ 775,00 incl. btw

Groenafval

€ 779,00 incl. btw

Containerverhuur Rosmalen: betaalbaar en goed geregeld!

Ben je op zoek naar een containerverhuur Rosmalen? Ben je op zoek naar een manier om al je puin en afval op één hoop te gooien voordat het wordt afgevoerd? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Opruimen.nl. Opruimen.nl is gevestigd in Werkendam en is goed te bereiken. Door de jaren heen hebben vele zakelijke en particuliere klanten ons weten te vinden. Wij bieden onze klanten een ruim aanbod aan van verschillende soorten afvalbakken waar puin gemakkelijk in opgeslagen kan worden. Bij Opruimen.nl heb je een ruime keuze uit verschillende soorten en maten afvalcontainers die passen bij jouw project. Op deze website vind je een ruim overzicht van onze aangeboden afvalcontainers die op korte termijn te huur zijn tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden voor het huren van een container in de buurt van Rosmalen? Zoek niet verder en neem contact op met containerverhuur Rosmalen. Ons team staat je graag te woord en vertelt je graag meer over de passende mogelijkheden voor jouw project.

Regel direct online jouw containerverhuur Rosmalen

Opruimen.nl levert elke denkbare afvalcontainer voor iedere klus. Het is bij ons mogelijk om voor een langere tijd een container te huren. Wij begrijpen dat je niet in een dag de gehele woning leeg kunt halen, of een woning kan slopen. Doordat wij flexibel zijn in onze verhuurdagen kun je dagenlang gebruik maken van een container van Opruimen.nl. Het is zelfs mogelijk om een aantal weken een container van Opruimen.nl op de pad te hebben staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en kunnen wij je professioneel advies geven over het huren van de juiste bouwafval container voor jouw project. De afvalcontainers van containerverhuur Rosmalen zijn altijd dé schone oplossing voor elk bouwproject, verbouwing of renovatie in en rond het huis. We zijn zes dagen per week zowel telefonisch als per mail te bereiken. Wij staan je graag te woord met deskundig advies en denken graag met je mee over het huren van een afvalcontainer naar wens.

Containerverhuur Rosmalen direct online geregeld

Wil je meer weten over de voordelen van een containerverhuur Rosmalen? Ben je benieuwd naar de kosten die wij hanteren? Neem dan direct een kijkje op deze website. Daarnaast staan we je graag telefonisch te woord. Het is ook mogelijk om tegelijk bouwstoffen te leveren bij het plaatsen van een afvalcontainer. Denk bijvoorbeeld aan brekerzand, teelaarde, grind en menggranulaat. Hierdoor kunnen wij in één ritje onze klanten dubbel goed van dienst zijn.

  • Snelle levering
  • Mogelijkheid meeleveren bouwstof
  • Eenvoudig container laten ophalen of wisselen
Sluiten

Klantenservice

Meeleveren

Algemeen